El Teatre del Centre de Sarrià de Ter presenta una temporada renovada després de l’aturada per la pandèmia

El Teatre del Centre de Sarrià de Ter torna a obrir el teló després de més d’un any i mig d’aturada per la pandèmia de la Covid-19. Ho fa amb una nova temporada plena de novetats i encara condicionada per la situació sanitària, però amb ganes i propostes teatrals de gran nivell.

La companyia “Teiatròlics” de Banyoles serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la programació amb l’obra “Mamaaa!!!”, el diumenge 19 de setembre. El director del Teatre del Centre, Joan Puigmal, destaca la qualitat de la representació i dels actors que la formen.

A banda, el teatre també programa “Els Pastorets”, com cada any, i fins i tot han hagut de tancar les inscripcions per la gran demanda que han rebut. Joan Puigmal anuncia que es representaran el dia de Nadal, dia 25 de desembre, el dia 2 de gener i no tanquen la porta a una tercera funció.

Els interessats en veure les noves obres del Teatre han de reservar les entrades al web www.teatredelcentresarriadeter.cat, ja que l’aforament és limitat, i el pagament es farà a la taquilla el dia de la funció. 

 

Imatge: Teatre del Centre