El Festival In-Somni ultima la seva 18a edició encara amb incertesa sobre les mesures de prevenció del Procicat

La 18a edició del Festival In-Somni arriba aquest setembre a Sarrià de Ter. De la mateixa manera que l’any passat, estava programat el mes de maig però es va decidir ajornar-lo al setembre per la situació pandèmica. A diferència de l’any passat, l’In-Somni durarà tres dies: el 17, 18 i 19 al parc de La Cooperativa.

Des de l’organització creien que ajornar el festival permetria celebrar-lo en unes condicions de relativa normalitat o, com a mínim, amb el públic dret. El director del Festival In-Somni, Jaume Massaguer, reconeix a una entrevista a Ràdio Sarrià que la decisió es va prendre amb aquesta intenció i no entén la celebració de festivals multitudinaris.

L’ajornament també ha provocat alguns canvis en el cartell, com l’entrada dels grups Crim i La Inquisición i l’aplaçament del concert d’Anier. Jaume Massaguer anuncia que la rapera actuarà el 10 de desembre a La Mirona i destaca l’estrès que suposa patir canvis constants en les mesures de prevenció de la Covid.

Així i tot, des del festival es mostren amb moltes ganes de la seva 18a edició, la segona a Sarrià. Massaguer considera que han programat un cartell mesclant grups emergents i artistes més consolidats.

Encara hi ha entrades disponibles per alguns concerts, i es poden aconseguir al web del festival (www.in-somni.info) o de manera presencial a la taquilla.

 

Imatge: Festival In-Somni