Ajornats tots els concerts del divendres 17 del Festival In-Somni

La 18a edició del Festival In-Somni tornarà a durar dos dies. Una de les novetats d’aquest any era l’ampliació a una tercera nit de concerts pel gran nombre de grups al cartell, però l’organització ha anunciat l’ajornament de totes les actuacions d’aquest divendres 17.

Des de l’In-Somni comptaven amb una flexibilització dels horaris en els actes culturals per part del Procicat, però no ha estat així. El director del festival, Jaume Massaguer, lamenta l’ajornament dels concerts de la primera nit i explica que, a banda de les actuacions, els canvis d’escenari i d’equip tècnic ocupen molt de temps.

Els concerts ajornats són els de Joana Serrat, Grises, Vàlius, LUW, Last Transmission i els DJs Telastika i Rockit. Jaume Massaguer afegeix que volen celebrar els concerts en unes bones condicions i espera reprogramar-los en els pròxims mesos, si pot ser abans de final d’any.

Així i tot, els concerts dels altres dos dies del festival es mantenen el 18 i 19 de setembre. Dissabte serà el torn de Crim i La Inquisición i diumenge la música urbana amb Flashy Ice Cream, Doble & Hug Sound, Swit Eme i Vinnie Kairos amb Mad Phi i L’home estàtic. Les entrades encara estan disponibles a www.in-somni.info

 

Imatge: Festival In-Somni