Sant Julià de Ramis enceta la Festa Major 2021 aquest cap de setmana

La Festa Major de Sant Julià de Ramis 2021 ja és aquí. L’edició d’aquest any comença demà divendres amb el pregó a càrrec del personal sanitari del poble i té previstos més d’una vintena d’actes durant el tercer i quart cap de setmana de setembre. 

La Festa s’ha organitzat seguint les recomanacions i mesures sanitàries per als espectacles culturals, seguint també la línia de l’any passat. De fet, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Pere Pujolràs, explica que l’estructura de la Festa Major és similar a la del 2020, amb actes per a tots els gustos i edats.

Des de l’Ajuntament i les entitats reconeixen que l’exemple de l’edició del 2020 els ha servit per organitzar amb millors condicions la Festa Major 2021. Així i tot, Pere Pujolràs admet que han tingut moltes dificultats per tirar-la endavant i agraeix l’esforç de les entitats.

Cal reservar tiquets al web www.codetickets.com o a la Biblioteca Neus Català. L’organització admet que poden haver-hi canvis d’ubicació o suspensions d’actes degut a la pluja o a mesures més estrictes per prevenir la Covid-19.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis