Arranca la Festa Major de Sant Julià de Ramis 2021

Sant Julià de Ramis ja ho té tot preparat per rebre el primer cap de setmana de Festa Major 2021. L’edició d’enguany segueix la línia del 2020, amb un programa molt divers i per a tots els públics, sempre respectant les mesures i recomanacions sanitàries, i posant èmfasi en la cultura.

El tret de sortida el donarà aquest vespre el personal sanitari del poble amb el tradicional pregó. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Julià, Pere Pujolràs, creu que aquest col·lectiu mereix un reconeixement per la feinada que han fet i estan fent amb la pandèmia.

Guillem Estadella porta dissabte el seu monòleg, seguit d’un espectacle de focs, i diumenge és el torn de Lloll Bertran amb “El secret de la Lloll”. Pere Pujolràs explica que el cartell compta amb activitats de petit format però també espectacles amb més renom, i destaca la feina de les entitats del poble.

El pregó es celebra avui a les 9 del vespre a la Plaça 1 d’Octubre. Es poden reservar les entrades pels actes a www.codetickets.com o a la Biblioteca Neus Català.

 

Imatge: Marc Puigtió