El Festival In-Somni trepitja Sarrià de Ter aquest cap de setmana

El Festival In-Somni arriba a Sarrià de Ter per segon any consecutiu amb limitacions per la pandèmia. La 18a edició del festival, la segona a Sarrià, es presenta amb dues nits de concerts, alguns ajornaments de concerts i més modificacions condicionades per la situació sanitària.

Demà serà el torn de Crim i La Inquisición, i diumenge arriba la música urbana amb Doble & Hug Sound, Swit Eme, Flashy Ice Cream i Vinnie Kairos amb Mad Phi i l’Home estàtic. El director del Festival In-Somni, Jaume Massaguer, explica que un dels seus objectius és mesclar grups consolidats amb altres més emergents.

Els concerts es celebraran, com l’any passat, al parc de la Cooperativa. Jaume Massaguer agraeix la rebuda del poble i reconeix que es senten molt còmodes programant el festival a Sarrià de Ter.

Així i tot, Massaguer lamenta els canvis d’última hora i les condicions en les quals han de tornar a celebrar l’In-Somni, que es va ajornar al setembre després de no poder-lo organitzar el maig.

A banda dels concerts, el festival també compta amb food trucks, una àrea de pícnic i altres serveis. Encara hi ha entrades disponibles per alguns concerts, al web www.in-somni.info o a la taquilla.

 

Imatge: Festival In-Somni