Medinyà tanca la Festa Major 2021 entre focs i activitats

Medinyà posa punt final a la Festa Major 2021 després de dos caps de setmana amb una vintena d’actes, tallers i activitats diverses per a tots els gustos i públics. La cultura ha estat la reina d’aquests dies de festa, però també l’ha acompanyada l’esport o el circ.

La Nit Jove del primer cap de setmana va ser l’acte estrella del cartell, amb el grup sarrianenc The Pelukass, però també van tenir molt bona rebuda les activitats de caire familiar. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà, Pere Pujolràs, reconeix que la celebració de la Festa Major 2021 ha estat tot un èxit.

Tot i la millora de la situació pandèmica, els actes han anat acompanyats de registres, aforaments limitats i mesures de prevenció de la Covid-19. Pere Pujolràs creu que actes com la Festa Major de Medinyà ens permeten tornar a viure una certa normalitat i vida social.

La Festa Major encara té pendent un últim acte, demà dimarts 12 d’octubre al Local Social de Medinyà, l’obra de teatre “Mamaaa!!!” a càrrec dels Teiatròlics de Banyoles.

 

Imatge: Marc Puigtió