Projecte Mau i Somiatruites preparen un cicle de música d’autora i autor

El cantautor de Sarrià de Ter Projecte Mau i el cafè-llibreria Somiatruites, de Girona, s’han ajuntat per organitzar un cicle de música d’autora i d’autor. La intenció és rebre un concert de petit format cada tercer dijous de mes, amb cantautors i poetes de diferents àmbits.

Els primers concerts s’organitzen aquest pròxim dijous 21 d’octubre i el 18 de novembre, són gratuïts en format de taquilla inversa i cal inscripció prèvia. Projecte Mau explica aquest nou cicle i destaca l’ambient del Somiatruites, idoni per les actuacions de petit format.

Les dues actuacions confirmades són les de Denis Singuila i Alba Luz, però a mesura que avanci el cicle s’anunciaran les següents. Projecte Mau creu que els músics convidats sorprendran al públic ja que, tot i no tenir ressò mediàtic són uns grans artistes.

Hi haurà servei de bar i restaurant, i les inscripcions es poden fer al telèfon 872 02 56 91 o al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Imatge: Projecte Mau