El sarrianenc René Pacheco participa a “Madres paralelas”, la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar

“Madres paralelas”, la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, compta amb un toc sarrianenc. L’arqueòleg René Pacheco ha col·laborat amb el rodatge del film, com a figurant però sobretot com a assessor de memòria històrica, un dels temes més tractats per l’obra.

Pacheco es mostra molt agraït per l’oportunitat i per la proximitat del prestigiós director i de la productora El Deseo. També destaca la intenció de la pel·lícula, que vol mostrar la situació de moltes famílies arreu de l’Estat Espanyol, que encara busquen els més de 100.000 desapareguts durant la guerra i la dictadura franquista.

“Madres paralelas” compta amb actrius del nivell de Penélope Cruz, Milen Smit o Rossy de Palma, i narra la història de dues dones que comparteixen vivències a l’hospital durant els seus respectius períodes de part, amb dues situacions molt diferents.

El film s’ha estrenat als cinemes fa alguns dies, i continua en cartellera. René Pacheco també agraeix als seus companys d’equip la feina feta durant aquest temps i es mostra molt orgullós pel resultat final de l’obra.

 

Imatge: René Pacheco