La Biblioteca Emília Xargay comença el curs gairebé amb normalitat i recupera el 100% d’aforament

La Biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter va començar la temporada al mateix temps que el curs escolar, com és habitual, i en unes condicions molt millors que fa un any. A més, aquesta mateixa setmana s’han modificat les mesures i es permet el 100% d’aforament a actes i locals culturals, entre els quals hi entren les biblioteques.

La Biblioteca pot començar a recuperar alguns tallers que havien quedat parats amb l’esclat de la pandèmia i també en presenta de nous. La directora de la Biblioteca Emília Xargay, Anna Sala, celebra el final de la majoria de restriccions i considera que la situació ja és gairebé “de prepandèmia”.

La pandèmia va obligar a reinventar la programació i també la ubicació, així que la biblioteca va adaptar l’espai de fora del centre per celebrar les activitats. Anna Sala explica que volen seguir apostant per organitzar actes a l’aire lliure encara que, quan no sigui possible, també compten amb un espai adequat a l’interior.

La Biblioteca prepara uns mesos de novembre i desembre amb moltes activitats, que aniran anunciant a les xarxes socials. Alguns actes ja no requeriran inscripció prèvia.

 

Imatge: Biblioteca Emília Xargay