Edgar Massegú, autor de la nova escultura de Sant Josep per a la parròquia de Santa Eugènia

L’artista de Sarrià de Ter Edgar Massegú està polint els últims detalls de la seva nova obra, una escultura per a la parròquia de Santa Eugènia, de Girona. La peça de Massegú serà moderna, en la mateixa línia que l’església, i estarà feta de basalt entre d’altres materials.

Edgar Massegú es mostra molt content per l’encàrrec de la parròquia, i afirma que l’escultura seguirà la línia moderna de l’edifici. A més, afegeix que està feta de materials provinents del riu Ter, que dona nom també al barri de la parròquia.

L’escultura compartirà ubicació amb obres de Domènec Fita o Isaac d’Aiguaviva. Edgar Massegú afegeix que la peça està acordada amb l’arquitecte de l’edifici, Arcadi Pla, seguint els principis d’austeritat i utilitzant materials similars.

A mode reivindicatiu, Massegú explica que va ser multat per la Policia Local de Sarrià quan descarregava la seva obra a la casa museu, i demana que es deixi treballar els artistes.

L’artista ha confirmat que “aviat” es podrà veure l’escultura de la Imatge de Sant Josep, i també compta amb altres exposicions entre mans.

 

Imatge: Edgar Massegú