Suspesos Els Pastorets, el concert dels Cantaires i el Christmas Sarrià previstos per aquest Nadal

La pujada dels contagis de Covid en les últimes setmanes han provocat que el Govern de la Generalitat apliqués noves restriccions de cares a les festes de Nadal, que afecten també els actes culturals. A Sarrià s’han hagut d’anul·lar la representació dels tradicionals Pastorets, el Christmas Sarrià i el concert dels Cantaires.

El concert solidari organitzat per Projecte Mau s’havia de celebrar aquest diumenge, dia de Sant Esteve, mentre el Teatre del Centre havia programat diverses funcions dels Pastorets, començant per dissabte. Joan Puigmal, director del teatre, explicava durant la Festa Major que la intenció era arribar a tres representacions aquest Nadal.

Els Cantaires han celebrat alguns concerts per aquestes festes, però el d’avui també s’ha hagut de cancel·lar. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explicava el passat mes de novembre que es preparaven per un Nadal “quasi normal” però l’augment de casos no ho ha permès.

Sarrià va poder viure algunes activitats nadalenques, com són el concert de Buhos de dissabte passat, l’actuació dels Cantaires de divendres o la Sant Silvestre de diumenge, entre d’altres.

 

Imatge: Projecte Mau