L’Àrea de Cultura de Sarrià fa un molt bon balanç de l’oferta cultural al poble durant el 2021

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter acomiada el 2021 amb un gust agredolç degut a la suspensió d’alguns actes de Nadal, però fent una bona valoració en línies generals de l’any. Un dels principals motius per aquesta satisfacció és la celebració de la Festa Major el passat mes de setembre.

Així i tot, també destaquen altres actes culturals entre cicles teatrals, concerts i exposicions artístiques. El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Jordi Estefanell, creu que l’oferta cultural a Sarrià durant el 2021 ha estat molt variada però alhora molt completa.

Un dels objectius de l’Àrea de Cultura, més enllà de programar les activitats, és que els sarrianencs participin dels diferents actes i fer arribar la cultura als veïns. Jordi Estefanell afegeix que les ràtios d’aquest any han estat molt positius i la rebuda en general de la gent és molt bona.

Com a novetats per l’any que ve ja s’ha anunciat la tornada de Les Nits del Coro amb la seva 12a edició a partir del mes de febrer.