Escenaris presenta la seva 18a edició amb tres funcions a Sarrià de Ter

El cicle de teatre “Escenaris” va presentar divendres la seva 18a edició, que porta 141 funcions i 199 espectacles a 18 municipis de la comarca del Gironès. El cicle d’aquest 2022 es va encetar el passat divendres a Girona i s’allargarà fins el mes d’abril.

“Escenaris” trepitjarà de nou el Centre d’Arts Escèniques de Sarrià de Ter amb tres obres. El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Jordi Estefanell, anuncia que les representacions previstes a Sarrià són “Ondina” de Les Anxovetes, “Clàssic” de Fèlix Brunet i “La lluna d’en Joan” de Teatre Nu.

La programació del Centre d’Arts Escèniques va més enllà del cicle “Escenaris”. Jordi Estefanell destaca també la Mostra de Teatre Amateur, que encetarà la seva trentena edició el pròxim 6 de febrer i comptarà amb quatre funcions.

Les tres obres d’Escenaris a Sarrià seran els dies 20 i 23 de març i 3 d’abril, i el preu d’entrada per cada funció és de cinc euros. El cicle compta amb la gestió i col·laboració de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Gironès.

 

Imatge: Consell Comarcal del Gironès