El Teatre del Centre de Sarrià presenta la 30a Mostra de Teatre

El Teatre del Centre de Sarrià de Ter reprèn aquest pròxim mes de febrer la seva activitat després de veure cancel·lades les respresentacions previstes d’Els Pastorets. Ho fan amb la trentena edició de la Mostra de Teatre Amateur, un cicle consolidat a les comarques gironines.

La mostra d’enguany està dividida en quatre diumenges: el 6 i 20 de febrer, i el 6 i 13 de març. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, explica que “El sopar dels idiotes”, “Cancun”, “Bojos per la pasta” i “El mateix de sempre” són les obres escollides per l’edició d’aquest 2022.

 

Les quatre funcions es representaran al Centre Espai d’Arts Escèniques de Sarrià, la mateixa ubicació que el cicle teatral Escenaris que organitza l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal. Estefanell convida els sarrianencs a gaudir d’una programació teatral molt completa durant aquests mesos.

La Mostra de Teatre està organitzada pel Teatre del Centre de Sarrià i hi col·laboren la Campanya de Teatre Amateur, l’Ajuntament de Sarrià de Ter, la Diputació de Girona i la Federació Teatral Amateur de Girona.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter