Guillem Torres anuncia que aquesta serà la seva última temporada com a jugador de la Unió Esportiva Sarrià

El capità del primer equip de la Unió Esportiva Sarrià, Guillem Torres, es retirarà a final de temporada. Així ho ha anunciat el pivot, que considera oportú un relleu generacional a l’equip per donar així més pes als joves jugadors de la base, cada cop més preparats per assumir els galons.

La UES va anunciar poques setmanes després d’acabar la temporada la renovació dels seus tres capitans per un any més. Guillem Torres explica a una entrevista a Ràdio Sarrià, que podreu escoltar sencera demà dijous, que la seva etapa com a jugador d’handbol acabarà el pròxim mes de juny, ja que nota que “s’acaben les piles”.

De fet, el tauró assegura que els altres dos capitans, Josep Ballesté i Nitu Pórtulas, també s’estan plantejant la seva continuïtat des de fa alguns anys. Guillem Torres afegeix que un dels principals motius per la seva continuïtat ha estat la tornada de Josep Espar a la banqueta del primer equip.

Guillem Torres creu que la temporada serà dura, però confia en la feina de l’equip i és optimista en aconseguir, un tercer any consecutiu, la permanència a Divisió d’Honor Plata.

 

Imatge: UE Sarrià