Jordi Paretas serà el nou president de la Unió Esportiva Sarrià

Substitueix Joan Llunell que ara passarà a ser el vicepresident de l’entitat, el mateix càrrec que Paretas havia ocupat fins ara.

La Unió Esportiva Sarrià va anunciar ahir que Jordi Paretas ocuparà la presidència del club. Substitueix Joan Llunell, mandatari aquests últims tres anys. S’intercanvien els papers, perquè ara Llunell passarà a ser el vicepresident de l’entitat, el mateix càrrec que Paretas havia ocupat fins ara. Tots dos formen part  d’un projecte que arribava el club el 2018 per agafar el relleu d’Alícia Garcia i posar-se a treballar per potenciar els equips de la base tot fent un salt amb els sèniors, el masculí i també el femení.  La idea és mantenir els mateixos objectius marcats fins ara, per així, no variar la dinàmica de treball de la direcció del club.

Per aquesta temporada, amb el sènior a Divisió d’Honor Plata i una base que continua creixent, el que s’ha marcat la directiva, entre un munt de prioritats, és el de fer gaudir la gent del poble de l’handbol i també de rodalies i fer créixer l’esport base dels més petits. El primer equip de la UES iniciarà la pretemporada el proper dilluns 16 d’agost.

 Foto: Unió Esportiva Sarrià.