El Sant Julià de futbol sala engega un nou equip formatiu femení

L’Escola de Futbol Sala de Sant Julià de Ramis s’ha marcat com a objectiu fer créixer la pràctica de l’esport femení per aquesta nova temporada. Així, i seguint la línia de cursos passats, posen en marxa un nou equip per a noies nascudes entre el 2008 i el 2011, que serà formatiu i no competirà, com a mínim els primers mesos.

La intenció del club és apropar el futbol sala a les nenes i les noies, que en aquest nou equip entrenaran dos cops a la setmana. El coordinador del Sant Julià, Jordi Ribas, explica el nou equip formatiu femení i afegeix que les noies majors de 13 anys interessades també es poden posar en contacte amb el club.

El club compta ja amb algunes nenes interessades, i ara busquen completar la plantilla per poder entrenar i jugar a futbol sala en condicions. Jordi Ribas convida a totes les noies d’entre 10 i 13 anys a formar part d’aquest equip o, com a mínim, provar el futbol sala.

El Sant Julià organitza una reunió informativa el pròxim dijous 16 de setembre a dos quarts de 8 del vespre al seu pavelló, i la gent interessada que no hi pugui assistir pot consultar més informació als telèfons 609 50 51 79 o 606 31 41 95, o bé al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Imatge: EFS Sant Julià de Ramis