La Unió Esportiva Sarrià es posa en marxa amb poques cares noves

La Unió Esportiva Sarrià arrenca aquesta setmana amb els partits de preparació de cares al curs 2021/22. Els blaus compten amb algunes baixes de pes, com Pere Arnau, Roc Segarra i Arnau Rovira, i de moment amb un únic fitxatge, l’extrem argentí Mauro Jaureguiberry.

Així i tot, compten amb un nou entrenador com és Josep Espar, que substitueix Salva Puig a la banqueta, i els tres capitans (Guillem Torres, Nitu Pórtulas i Josep Ballester) van acordar la seva continuïtat. De fet, Guillem Torres reconeixia en una entrevista a Ràdio Sarrià que un dels principals motius de la seva renovació va ser el retorn de Josep Espar.

La situació econòmica del club és delicada, ja que els ingressos de les entrades i dels patrocinadors han baixat per la pandèmia de Covid. Això provoca que sigui difícil fitxar jugadors, però Guillem Torres es mostra molt optimista amb la plantilla actual.

Els sarrianencs juguen aquest dissabte el primer partit de la pretemporada contra l’Esplugues, el nou equip de Divisió d’Honor Plata.

 

Imatge: UE Sarrià