El juvenil masculí de la UES queda fora de la Lliga Catalana

El juvenil masculí de la Unió Esportiva Sarrià jugarà aquesta temporada a Primera Catalana. Els taurons van lluitar aquest cap de setmana per un lloc a la Lliga Catalana, la màxima categoria nacional, però van quedar a les portes després d’acabar tercers a la lligueta, amb tres punts.

Els blaus van arrencar amb un empat divendres contra Les Franqueses, van derrotar amb solvència el Garbí dissabte però van caure per la mínima davant el Sabadell ahir diumenge en el partit decisiu. L’entrenador del juvenil, “Pasqui”, fa una valoració general positiva dels tres partits però reconeix que s’han de millorar alguns aspectes.

De fet, l’actitud va ser un dels principals motius de la derrota d’ahir contra el Sabadell. “Pasqui” lamenta els errors dels seus jugadors, provocats pels nervis i la tensió del partit, però també destaca la reacció de l’equip per remuntar cinc gols.

L’equip es centra ara en disputar la Primera Catalana, després d’una temporada amb moltes interrupcions per la pandèmia i pocs partits jugats.

 

Imatge: UE Sarrià