El FC Sarrià no afluixa i goleja el Flaçà per seguir líder (12-0)

El FC Sarrià no para de guanyar i ja encadena la seva quarta victòria consecutiva en aquest inici de lliga, quan s’han disputat quatre jornades. Aquest dissabte va ser el torn del Flaçà, que es va endur una golejada en la seva visita a La Rasa davant un equip que es mostra cada dia més fort.

El partit només va tenir dos colors des del començament: verd i blanc. I és que quan havien passat 32 minuts de duel, el Sarrià ja guanyava per 5-0 amb gols d’Alex Segura en dues ocasions, Sergi Lanzas, Víctor Alejo i Kevin Mesa. I els homes de Gabi Parés, lluny de reduir la marxa, van afrontar la segona meitat amb la mateixa ambició marcant un total de set gols per acabar el partit amb un abultat 12-0. Sergi Lanzas repetia en el segon temps, Víctor Alejo completava un nou póker amb tres gols més en els últims 45 minuts. José Macià, Sergi Muñoz i Alberto Flores van arrodonir la golejada.

L’equip es mostra en una dinàmica molt bona, i convençuts de poder allargar la ratxa guanyadora en les pròximes setmanes. El segon entrenador del FC Sarrià, José Luis Cano, destaca el bon partit dels seus jugadors i afegeix que cal seguir treballant en la mateixa línia.

El Sarrià es veurà les cares amb el Medes aquesta setmana, un altre cop a La Rasa com en tres dels quatre partits disputats fins el moment. El duel es jugarà dissabte a les 4 de la tarda.

 

Imatge: FC Sarrià