El FC Sarrià vol el 6 de 6 a Palafrugell en la segona sortida del curs

El FC Sarrià va partit a partit però ja es troba amb cinc victòries consecutives en aquest inici de lliga, i demà busca la sisena per posar-se encara més líder. Visiten el Mas Mascort Palafrugell, cinquè classificat a sis punts dels sarrianencs, en el segon partit lluny de La Rasa.

L’equip està immers en una molt bona dinàmica no només de resultats, sinó també de joc. La setmana passada van superar el Medes en un partit molt competit, però els verd-i-blancs van aconseguir remuntar per endur-se els tres punts. Ho explica el segon entrenador del Sarrià, José Luis Cano.

La nota negativa del partit va ser la lesió als lligaments de Raul Morales. José Luis Cano envia molts ànims al jugador i afegeix que cal seguir treballant en la mateixa línia per no perdre la dinàmica positiva en les pròximes setmanes.

El Mas Mascort arriba al partit amb una ratxa de tres victòries consecutives davant el Penya Bons Aires, el Sant Ponç i el Palamós. El duel serà demà dissabte a les 4 de la tarda al Municipal El Gregal, de Palafrugell.

 

Imatge: Ajuntament de Palafrugell