La UES visita l’Eivissa a la recerca dels primers punts a domicili

La Unió Esportiva Sarrià tanca el parèntesi de la Copa del Rei i es torna a centrar en la Divisió d’Honor Plata, demà dissabte a la pista de l’Eivissa. Els taurons sumen dos triomfs seguits, després d’estrenar-se a casa contra l’Esplugues fa dues setmanes i eliminar el Cisne a partit únic.

Els blaus volen aprofitar la bona dinàmica d’aquests dos partits per aconseguir els primers punts de la temporada lluny del pavelló de Sarrià. De fet, l’entrenador de la UES, Josep Espar, reconeixia després de la victòria contra l’Esplugues que l’equip mostra una millora respecte els primers partits.

El triomf davant el Cisne, tot i no comptar per la lliga, va servir per seguir treballant i omplir de moral els jugadors, ja que els gallecs són un dels equips més forts de Plata. Josep Espar defineix la classificació a la següent ronda com “un regal”.

El duel serà demà, dissabte 23 d’octubre, a les 7 de la tarda al Poliesportiu Insular de Blancadona, a Eivissa. Els illencs són l’únic equip del grup que ha guanyat els tres partits, així que rep la UES com a líder amb sis punts.