El Mas Mascort frena la ratxa de victòries del FC Sarrià (2-2)

La dinàmica guanyadora del FC Sarrià ha arribat al seu final. Després de sis victòries consecutives en les sis primeres jornades de lliga, els de Gabi Parés van topar amb un Mas Mascort molt combatiu i físic que només els va permetre rescatar un empat.

Tot i la duresa del partit, el Sarrià el va encaminar bé amb un gol de Kevin Mesa just abans del descans, però els de Palafrugell van empatar a la represa i es van col·locat per davant quan hi faltaven poc menys de vint minuts per acabar. El segon entrenador del Sarrià, José Luis Cano, destaca que el partit va ser molt físic i lamenta els errors dels gols rivals.

El tretzè gol de Víctor Alejo en aquest inici de temporada, quan hi faltaven menys de deu minuts pel final, va evitar la derrota dels verd-i-blancs a terres empordaneses. José Luis Cano dona per bo el punt aconseguit i repeteix que cal seguir treballant per tornar al camí de la victòria.

Tot i l’empat, els verd-i-blancs continuen líders però amb un partit més que el Jafre, contra qui jugaran el pròxim partit, a La Rasa.

 

Imatge: FC Sarrià