El sènior masculí de la UES cau davant el Sants i encaixa la primera derrota de la temporada (33-29)

El sènior masculí de la Unió Esportiva Sarrià havia arrencat molt bé la temporada,encadenant dues victòries consecutives, però aquest dissabte va rebre la primera desfeta a la pista del Barcelona Sants. El conjunt local va ser superior als taurons i es van emportar els dos punts.

De fet, el Sarrià no va tenir el seu millor dia i va ser incapaç de plantar cara al Sants. Sergi Baguer, l’entrenador de la UES, reconeix que cal treballar per millorar les imprecisions en atac i les lectures en defensa. Baguer afegeix que la derrota va ser un cop dur, sobretot per la sensació de superioritat que va demostrar el Sants, però cal seguir treballant en la mateixa línia.

Així i tot, el tècnic recorda que el sènior masculí és un filial del primer equip, i el seu màxim objectiu és la formació de joves jugadors.

El pròxim partit dels taurons serà davant el líder, el Martorell, que compta el seus partits per victòries en aquestes quatre jornades de competició. La UES es troba ara en cinquena posició amb quatre punts, però amb un partit menys.

 

Imatge: UE Sarrià