Sarrià de Ter recupera la llum després de l’avaria d’un transformador elèctric

Sarrià de Ter torna a tenir llum a tots els seus carrers després d’un incident ahir amb un transformador elèctric de l’Avinguda de França. El sostre de l’edifici on està instal·lat l’equipament va cedir durant la mitjanit de dilluns a dimarts, i més d’un centenar de sarrianencs van quedar sense llum durant gran part del dia.

L’esfondrament del sostre va ser provocat per una petita explosió de dos transformadors i no es va lamentar cap ferit. Durant el matí d’ahir dimarts els bombers, l’Ajuntament de Sarrià i Endesa van treballar per reparar el transformador, tot i que al final es va optar per instal·lar un generador provisional per reinstaurar la llum als habitatges que encara estaven sense.

Les obres de reparació estaran actives durant les pròximes setmanes i, perquè es puguin fer de manera correcta, es va tallar la circulació de vehicles a la zona. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica que els 126 abonats afectats ja han recuperat l’electricitat però una part de l’Avinguda de França seguirà tallada.

Des de l’Ajuntament lamenten les molèsties que hagi ocasionat aquest incident i reconeixen que no es pot fixar un termini concret sobre la durada de les obres de reforma de l’edifici del transformador.

 

Imatge: Narcís Fajula