L’alcalde de Sarrià, Narcís Fajula, s’enfronta demà al judici per la pancarta de l’ANC

L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, declararà demà als Jutjats de Girona per mantenir penjada una pancarta a favor de l’autodeterminació en la campanya electoral del 2019. La Fiscalia demana un any d’inhabilitació i 3.600 euros de multa per al batlle per desobediència a la Junta Electoral de Zona.

El judici d’havia de celebrar el passat mes de juny, però Narcís Fajula es va infectar de Covid i es va haver d’ajornar per la seva impossibilitat de declarar. L’alcalde comentava fa unes setmanes a Ràdio Sarrià que anirà a explicar la veritat i la resolució del jutge “és un altre món”.

L’alcalde ha rebut nombroses mostres de suport durant aquests mesos, des que va sortir la notícia i en aquests dies anteriors al judici. De fet, Fajula agraeix tots els missatges i assegura que, tot i no ser un judici de molta rellevància, mai s’havia trobat en aquesta situació i li provoca un cert neguit. Així i tot, reitera que demà anirà a declarar “amb el cap ben alt”.

El judici tindrà lloc a dos quarts de 10 del matí, i ERC ha convocat una concentració de suport a l’alcalde demà a les 9 als jutjats de Girona.

 

Imatge: Ràdio Sarrià