Aquest dimecres 27 de març jornada de portes obertes a l’Escola Montserrat de Sarrià de Ter

Com a la resta de Catalunya, l'ESO és on creix més l'oferta i ho fa per raons demogràfiques; a Girona, l'ampliació prevista és de sis grups. El Departament va informar que el curs vinent funcionaran 1.184 grups d'ESO als Serveis Territorials de Girona, 308 dels quals seran de primer curs. A P3 s’ofereixen 338 grups classe entre l'escola pública i la concertada. Pel que fa a centres de secundària Girona tindrà tres centres nous, "El Bruel", a Empúriabrava, el primer institut de secundària de Sarrià De Ter i el nou institut "Sant Quirze" de Lloret.

El curs escolar 2019-2010 començarà el 12 de setembre per a tothom, excepte per als estudis de grau superior i les escoles oficials d'idiomes, que ho faran el 18 i el 26 de setembre, respectivament. 

Un altre canvi significatiu de cara al proper curs és que l'alumnat que suspengui assignatures d'ESO ja no farà l'avaluació extraordinària al setembre sinó a finals de juny.

Per primera vegada, es podrà fer la preinscripció telemàtica als cicles de grau mitjà i al batxillerat, cosa que aquest curs ja s'ha pogut fer a l'FP de grau superior. Quan s'hagi completat la preinscripció, la matrícula dels estudis obligatoris es farà del 20 al 26 de juny; excepte a 2n, 3r i 4t d'ESO, que es farà del 27 de juny al 3 de juliol.

Foto: Ràdio Sarrià