Sant Julià prepara la campanya “Esport amb valors”

Una acció en el marc de l’estratègia Educació 360 º que es farà al pavelló municipal mitjançant la instal·lació d’una sèrie d’il·lustracions de gran format (1’80 metres) en diferents espais del pavelló, que mitjançant vinyetes, mostrin formes de bons comportaments i envïin missatges positius a jugadors, públic, tècnics i àrbitres.

Segons informa el consistori, les il·lustracions s'han encarregat expressant a una il·lustradora i el protagonista de les vinyetes serà un dels capgrossos del poble (jugador de futbol sala), que van realitzar un grup d'alumnes de l'escola Castellum i que es va presentar en l'última Festa Major.

El consistori destaca que la campanya pretén, d'una banda, fomentar una pràctica esportiva respectuosa amb tots els agents implicats. També vol aprofitar la realització d'activitats esportives en instal·lacions municipals per fomentar valors com el respecte, l'esforç, la diversió, el sacrifici, la cura de la pròpia salut o el treball en equip, entre d'altres. Per últim, també pretén difondre el missatge de forma atractiva i per a tothom.