L’Escola Montserrat tanca un curs escolar “estrany” però amb una valoració general positiva

L’Escola Montserrat de Sarrià de Ter, de la mateixa manera que tots els centres educatius del país, van donar per acabat el passat dimarts 22 de juny el curs escolar 2020/21. Va començar amb moltes incerteses, però des de l’escola fan un balanç general positiu del curs.

La directora de l’Escola Montserrat, Montse Asencio, reconeix que la valoració és bona tot i les limitacions i restriccions sanitàries, perquè han pogut funcionar amb una relativa normalitat durant gran part del curs.

L’Escola ha vist augmentat els grups, fins a 24, ja que les ràdios es van reduir. Aquest canvi ha provocat una atenció més personal als alumnes, i ha facilitat el seu aprenentatge. Montse Asencio ho explica.

S’han confinat un total de 10 grups durant el curs, però des de l’Escola consideren que la xifra és millor del que es preveia al mes de setembre. Montse Asencio afegeix que les famílies també han contribuït al bon funcionament del centre durant tots aquests mesos.

La gestió dels contagis al centre ha estat àgil en la majoria dels casos, però la notificació del Departament de Salut ha arribat tard en alguns moments. La situació de confinament també ha servit per potenciar l’educació en format virtual.