L’Institut de Sarrià de Ter finalitza un curs “molt dur” però amb una valoració “positiva”

L’Institut de Sarrià de Ter dona per acabat el seu segon curs amb una relativa millora respecte el 2020, però encara amb incertesa sobre el curs vinent. La gran diferència és que aquest curs s’ha pogut fer de manera presencial, excepte quan s’han confinat alguns grups per positius de Covid.

Així i tot, s’ha notat molt la continuació de restriccions com la mascareta o no poder mesclar els diferents grups. El director de l’Institut de Sarrià de Ter, Albert Bayot, reconeix que el curs ha estat “molt dur” però el balanç final ha estat positiu.

Des del centre admeten que el confinament de grups ha funcionat de manera molt correcta, i s’han pogut seguir les classes amb una relativa normalitat. Albert Bayot afegeix que alguns professors també han donat positiu al llarg del curs, però s’ha gestionat prou bé.

Ara, un cop acabat aquest curs, l’Institut ja es centra en el següent i espera començar en unes condicions diferents. Albert Bayot veu amb esperança el procés de vacunació de cares al curs 2021/22 però també destaca la incertesa existent.

Des del centre també valoren de manera molt positiva el programa “L’Institut a la ràdio” que s’ha emès durant tot el curs per Ràdio Sarrià, ja que s’ha obert una nova via d’aprenentatge pels alumnes.