Sant Julià de Ramis aprova un paquet d’ajudes a les famílies pels casals d’estiu i les escoles bressol del curs 2021/22

L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis va celebrar aquest passat dilluns el ple municipal ordinari del mes de juliol. En la sessió es van aprovar una vintena de propostes, algunes de les quals per unanimitat dels tres partits del consistori: ERC, Junts i PSC.

El ple va validar, entre d’altres punts, un paquet d’ajudes destinat a les famílies de cares als casals d’estiu i la matriculació a les escoles bressol de Sant Julià i Medinyà pel curs 2021/22. El regidor de Cultura i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Pere Pujolràs, destaca aquest paquet d’ajuts per facilitar la situació econòmica de les famílies del poble.

L’Ajuntament també va aprovar una sèrie de convenis i renovacions d’aquests amb el Consell Comarcal del Gironès. Pere Pujolràs explica la continuïtat d’ús de la deixalleria de Sarrià de Ter, la renovació del conveni amb l’escola de música del Gironès i la creació d’una nova aula de teatre a Sant Julià de Ramis.

La sessió també va formalitzar el conveni per a la instal·lació de les càmeres de lectura de matrícules a l’entrada de Sant Julià i Medinyà, que aviat estaran a disposició dels Mossos d’Esquadra per controlar els vehicles que entren als dos municipis.

 

Imatge: Escola Bressol Cau de les Goges