Sarriart prepara el curs 2021/22 mantenint quatre ofertes educatives diferents

L’Escola de Música Sarriart, de Sarrià de Ter, prepara des de fa setmanes el curs 2021/22 seguint la mateixa tendència d’aquests últims anys. La intenció del centre és seguir ampliant el número d’alumnes i dotar-los de les eines teòriques i pràctiques pel seu desenvolupament musical.

La sensibilització musical (per a nens de 5 a 7 anys), l’escola elemental (de 7 a 12 anys), l’escola jove (de 12 a 18) i el programa lliure (de 7 a 17 i de 18 sense límit) són les opcions del centre, adreçades a qualsevol persona independentment de la seva situació o classe social. Pau Cullell, membre de l’equip directiu de l’escola Sarriart, explica que treballen amb l’Ajuntament perquè qualsevol ciutadà hi pugui accedir.

Les etapes es divideixen per franges d’edat, i els alumnes d’entre 12 i 18 anys (del programa de l’escola jove) poden optar al conveni entre Sarriart i el Taller de Músics de Barcelona. Pau Cullell destaca la importància d’aquest conveni, únic a les comarques gironines, per preparar els alumnes en la seva vessant musical.

El programa lliure està dividit en dos blocs i va destinat a infants i joves però també a adults amb una atenció més individualitzada. Pau Cullell afegeix que des de Sarriart s’han adaptat a la situació dels veïns i veïnes de Sarrià de Ter perquè puguin rebre formació musical en un format més flexible.

Les inscripcions per al curs 2021/22 estan obertes, i es poden fer al web www.sarriart.com, on també s’hi pot trobar més informació respecte l’oferta educativa i els serveis de l’escola.

 

Imatge: Sarriart