El Consorci per a la Normalització Lingüística presenta l’oferta de cursos de català per aquesta nova temporada

El Consorci per a la Normalització Lingüística ja té obertes les inscripcions per als cursos de català arreu de Catalunya. L’oferta educativa continua amb el format telemàtic i virtual, però també es recupera la presencialitat en alguns municipis com Sarrià de Ter, des de setembre fins a desembre.

Els alumnes dels cursos telemàtics treballen pel seu compte, sense horari fixe, i el professor prepara un pla de treball i un calendari. Els cursos virtuals ofereixen classes en directe amb el professor amb horari determinat. Maria Salut Coll, del Consorci per a la Normalització Lingüística, afegeix que s’ofereixen cursos per a tots els nivells de català.

Els interessats es poden inscriure en línia o de manera presencial avui, dimarts 14 de setembre, a l’Espai 221 de Sarrià de Ter. Maria Salut Coll explica que els alumnes que ja van fer un curs l’any passat tenen prioritat, i els nous hauran de fer una prova de nivell.

Les matriculacions i més informació sobre aquestes es poden trobar al web www.cpnl.cat, al telèfon 972 21 32 62 o al correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Imatge: CPNL