Sarrià de Ter es planteja la creació de més zones peatonals al municipi

La reunió veïnal del barri del Pla de l’Horta, celebrada de manera telemàtica com totes les d’aquesta quinta edició, va comptar amb la participació de l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, així com la regidora del barri, Encarna Jiménez, i nombroses intervencions dels veïns i veïnes de la zona que van mostrar el seu suport o les seves molèsties sobre aspectes dels carrers del Pla de l’Horta.

Es van tractar temes com el canvi de sortida i entrada de Sarrià a la Nacional II, la creació del nou carril bici o el funcionament de les taules mediambientals al barri engegades fa al voltant d’un any. La regidora del Pla de l’Horta, Encarna Jiménez, reconeix que la taula mediambiental del barri no té molta participació i anima la gent a assistir-hi.

Durant la reunió es va parlar de la possibilitat de convertir en peatonals algunes zones del barri, com pot ser la plaça de la Vil·la Romana. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, descriu aquesta opció com una aposta per tenir un espai mes amable al barri, tot i que encara s’ha de consultar amb els veïns i veïnes, i analitzar com es podria dur a terme perquè no sigui una molèstia.

La reunió veïnal del Pla de l’Horta va ser l’última de la quinta edició celebrada a Sarrià de Ter, aquest any de manera telemàtica.