Sarrià de Ter aplica la reducció de la velocitat màxima als carrers del municipi

La Direcció General de Trànsit va aplicar ahir la nova normativa de reducció de la velocitat màxima a les vies urbanes, que passa a ser de 30km/h en la majoria dels carrers. Sarrià de Ter no és una excepció i també ha vist modificada la normativa anterior, encara que no estigui senyalitzat.

De fet, la gran demanda dels municipis del territori ha provocat que Sarrià no pugui tenir encara les noves senyals de trànsit amb la velocitat màxima canviada. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica que les senyals antigues es substituiran en els pròxims dies i els carrers del poble passen a 30 o 20km/h.

El Carrer Major de Sarrià rebaixa la velocitat màxima als 20km/h, així com altres vies urbanes del municipi. Narcís Fajula recorda que, tot i no tenir la senyalització actualitzada, la nova normativa ja està vigent des d’ahir.

A Girona es limitarà a 40 km/h els eixos de la xarxa bàsica, com carretera Barcelona, el carrer Emili Grahit, l’Avinguda Josep Tarradellas o Montilivi, amb trams de 30 km/h davant dels centres escolars.

 

Imatge: DGT