L’Ajuntament de Sarrià de Ter aprova el Pla Local d’Habitatge del municipi

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va celebrar ahir el ple municipal del mes de maig, que es va ajornar la setmana passada. Es van aprovar tots els punts de l’ordre del dia sotmesos a votació, entre els quals destaca el document del Pla Local d’Habitatge del poble.

El consistori, amb el suport de la Diputació de Girona i l’empresa Lavola, ha treballat durant els últims mesos per radiografiar la situació actual del municipi en termes d’habitatge. La regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Encarna Jiménez, explica durant la presentació del Pla la feina feta en els darrers mesos i la subvenció que van rebre de la Diputació.

Els partits de l’oposició estaven al dia de les modificacions, esmenes i revisions del document durant aquest període, i van donar suport al Pla Local d’Habitatge. El regidor del PSC, Quim Rodríguez, explicava ahir durant la seva intervenció que el document serveix també per “impulsar polítiques futures en matèria d’habitatge” i destaca la relació entre les famílies amb dificultats per accedir a una llar i la quantitat de pisos buits existents a Sarrià.

El principal partit de l’oposició, Poble Actiu Sarrià de Ter, va ser l’únic grup que no va votar a favor i es va abstenir, però va remarcar que el document i la diagnosi són “molt acurats” i creuen que és important treballar en l’àmbit de l’habitatge.