L’Ajuntament de Sarrià de Ter demana a la població que “no baixi la guàrdia” davant l’augment de casos

L’increment de casos, risc de rebrot i contagis ha provocat que la Generalitat de Catalunya aprovés l’últim paquet de mesures, anunciat la setmana passada. A partir d’aquest anunci, els Ajuntaments dels diversos municipis del país han anat anunciant restriccions addicionals a aquestes, com és el cas de Girona. L’Ajuntament de Sarrià de Ter, de moment, no planteja sumar més mesures a les anunciades pel PROCICAT, però demana molta precaució i alerta la població del municipi.

L’increment de casos a la comarca del Gironès s’havia centrat sobretot en Girona i Salt i, de moment, Sarrià de Ter no registra un augment massiu de contagiats entre els seus habitants. Així i tot, la regidora de Salut de l’Ajuntament de Sarria, Desi Arasa, explica al programa Àmbit Municipal, de Ràdio Sarrià, que en l’última setmana hi ha hagut sis nous casos en el municipi.

Tot i aquest augment de casos, des del consistori es mostren contents, per com s’està gestionant l’inici de curs escolar als tres centres educatius de Sarrià, ja que no compten, de moment, amb cap grup confinat. Ho explica Desi Arasa.

Des de l’Ajuntament de Sarrià de Ter demanen a la gent que redueixi la interacció social, minimitzi els desplaçaments i respecti les mesures i recomanacions de la Generalitat.

 

Imatge: Departament de Salut