Comença avui la vacunació contra la Covid-19 al Centre d’Arts Escèniques de Sarrià de Ter

Sarrià de Ter ha començat avui a vacunar la seva població contra el virus de la Covid-19, just un dia després de les vacances de Setmana Santa. Fins ara, els sarrianencs que formaven part de col·lectius vulnerables o treballadors essencials s’havien vacunat a altres punts de la regió sanitària de Girona.

L’Ajuntament ha cedit i adaptat el Centre d’Arts Escèniques com a espai habilitat per dur a terme la vacunació i no saturar el Centre d’Atenció Primària, de la mateixa manera que durant el període de vacunació de la grip. El director del CAP de Sarrià de Ter, Quim Solà, afegeix que aquesta vacunació es farà a partir de diferents trams d’edat.

La intenció és poder administrar al voltant de 500 vacunes cada mes, i es durà a terme els dimarts i dijous. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula aclareix, però, que el ritme de vacunació depèn de l’arribada de dosis de les farmacèutiques europees.

La primera jornada de vacunació ha començat sense problemes, i des del CAP de Sarrià de Ter s’encarreguen d’informar i avisar les persones que han de rebre les dosis.