Sant Julià de Ramis presenta els serveis de salut comunitària municipal amb l'espai "Explica'm què et passa" com a gran novetat

L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis presenta avui dijous a Medinyà i demà divendres a Sant Julià un conjunt de serveis de salut comunitària municipal. Aquests serveis són l’Espai Respir i els Tallers de manteniment de la memòria, per a la gent gran, i el servei de psicologia municipal “Explica’m què et passa” per a tots els col·lectius.

El servei està coordinat per un equip de psicòlegs professionals i serà gratuït per totes les franges d’edat de Sant Julià i Medinyà. Sabina Caparrós assegura també la confidencialitat del pacient i afegeix que el servei atén casos individuals i situacions familiars.

L’espai d’atenció psicològica s’ha engegat davant l’augment d’episodis d’ansietat i problemes de salut mental durant aquest any de pandèmia. La regidora de Serveis Socials i Gent Gran de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Sabina Caparrós, recorda també que cal demanar cita prèvia per correu (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) o per telèfon (872 981 568).

L’acte de presentació d’aquest servei i dels altres dos adreçats al col·lectiu de gent gran tindran lloc avui dijous al Local Social de Medinyà i demà divendres al Centre Cívic de Sant Julià, ambdós a les 7 de la tarda. Sabina Caparrós explica que l’aforament serà limitat, però no cal inscripció prèvia.

"Explica’m què et passa” s’engega com un servei psicològic comunitari i de prevenció, i aquesta serà la seva primera fase.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis