El cribratge a l’Escola Montserrat de Sarrià de Ter no registra cap cas positiu de Covid-19

Salut va organitzar aquesta passada setmana una sèrie de cribratges massius a centres educatius de la regió sanitària de Girona. Un d’aquests centres va ser l’Escola Montserrat, que va fer les proves a més de 500 persones entre alumnes i personal i no va registrar cap cas positiu.

Les proves es van dur a terme entre dos quarts d’onze i dos quarts de dues del migdia, per un equip del Departament de Salut i alguns voluntaris de la Creu Roja. La directora de l’Escola Montserrat, Montse Asencio, destaca i celebra la falta de casos positius de Covid en el centre.

L’Escola compta amb un grup confinat que també es va fer les proves, però es va registrar abans del cribratge de divendres. Montse Asencio afegeix que aquest grup ja tornarà a l’activitat presencial dilluns i també agraeix la disposició de les famílies.

El cribratge es va fer al gimnàs de l’escola per evitar aglomeracions de gent, i des de la direcció creuen que la decisió va ser encertada i el funcionament va ser molt àgil i correcte.