AECC Girona organitza la col·lecta d’aquest any amb punts de recollida a Girona i Sarrià de Ter

L’Associació contra el càncer durà a terme la recollida de fons anual per eliminar les desigualtats i la vulnerabilitat dels malalts de càncer i les seves famílies. L’AECC ha donat suport i tractament a 1.679 persones durant aquest últim any, que s’ha vist agreujat per la pandèmia de Covid-19. 

La col·lecta d’aquest any s’ha centrat en lluitar contra les desigualtats de la gent davant la malaltia, sota el lema “El càncer és igual per a tothom, però no tothom és igual davant del càncer”. La gerent d’AECC Catalunya contra el Càncer Girona, Pepi Soto, ho explica.

De fet, Soto afegeix que els malalts de càncer viuen una doble pandèmia, ja que a la seva situació se’ls ha sumat la Covid-19 durant aquest últim any.

Girona comptarà amb 14 taules petitòries, i Sarrià de Ter amb una al Carrer Major, davant de l’Ajuntament. Pepi Soto agraeix el suport del consistori de Sarrià amb la col·lecta d’aquest any.

La col·lecta serà aquest dissabte 15 de maig, i la gent pot fer el seu donatiu als 15 punts repartits entre Girona i Sarrià, o de manera virtual a la guardiola de l’AECC (bit.ly/guardiolaAECCGIRONA), a través de BIZUM amb el codi 01046, o enviant un SMS al 28014 amb el text AECC GIRONA. 

 

Imatge: AECC Girona