Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis participen en l’estudi “DESVELA”

Les poblacions de Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis formaran part de l’estudi “DESVELA”, que durà a terme el grup d’Investigació en Salut Vascular de Girona. Aquest grup analitzarà les característiques i les habilitats de diferents persones i com es relacionen amb un estil de vida i conducta més saludables.

Les persones participants en el projecte seran veïns i veïnes de Sarrià i Sant Julià, triades per atzar. Els habitants escollits rebran una carta informativa i una trucada per explicar-los l’estudi i, en cas d’acceptar, els membres del grup d’investigació els visitaran per realitzar uns qüestionaris i una exploració física.

La intenció és que el projecte serveixi per millorar la qualitat de vida no només dels participants, sinó també de tota la població. Els resultats també permetran dissenyar accions més concretes davant el desenvolupament de malalties.

L’estudi es realitza a vuit comunitats autònomes diferents de l’Estat espanyol. Els participants rebran l’informe amb els resultats de les seves proves, un cop acabi el projecte. L’estudi compta amb el suport del Centre d’Atenció Primària de Sarrià de Ter.