Bonpreu Esclat inaugura el nou supermercat a Sarrià de Ter

El nou supermercat de Bonpreu Esclat de Sarrià de Ter serà avui una realitat. La companyia catalana ha preparat un acte d’inauguració per acompanyar l’obertura de portes del nou establiment, situat a l’antiga nau de Merkamueble de l’avinguda de França.

El local estarà dividit en les seccions habituals dels supermercats de Bonpreu Esclat, carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria, forn de cocció de peix i marisc i una fleca. A banda, la companyia també incorpora un espai de sushi elaborat al moment, un celler amb vins, caves i escumosos, i seccions de drogueria, perfumeria, decoració i tèxtil per a la llar.

La superfície de vendes del nou Esclat s’estén fins els 2.437 metres quadrats, i un pàrquing amb 100 places i dos espais per carregar vehicles elèctrics. L’empresa ha invertit més de 7 milions d’euros per l’obertura del supermercat a Sarrià, i han contractat més d’una cinquantena de treballadors.

La inauguració tindrà lloc aquesta tarda al voltant de les 5 al mateix establiment, i comptarà amb la presència del president i director general de Bonpreu Esclat, Joan Font.

 

Imatge: Bonpreu Esclat