Bonpreu Esclat obre les portes del nou supermercat de Sarrià amb una gran rebuda

Sarrià de Ter ja té un supermercat Bonpreu Esclat. Després de mesos d’obres, que van començar amb la compra de l’antiga nau de Merkamueble per part de l’empresa catalana, el nou establiment va obrir ahir les portes al públic amb la inauguració.

El president i director general de Bonpreu Esclat, Joan Font, celebra l’obertura del supermercat a Sarrià i reconeix que la localització de la infraestructura és l’adequada per abastir també els pobles de l’entorn, com Sant Julià, Celrà o Flaçà.

Una de les preocupacions amb l’obertura de l’Esclat és la compatibilitat amb el comerç local. Font creu que el supermercat no només és compatible amb els negocis de proximitat, sinó que els potencia.

La rebuda va ser molt bona en el primer dia de l’establiment, que compta també amb un centenar de places d’aparcament. Joan Font anuncia l’obertura d’un Bonpreu a Cassà de la Selva i afegeix que estan molt contents amb l’acollida dels municipis del Gironès.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi, Narcís Fajula; el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Santiago; el regidor del PSC, Quim Rodríguez i, per part de l’empresa, el president i director general, Joan Font; i la directora comercial, Anna Font.