Sarrià de Ter estrena un nou mercat de tardes

L’Ajuntament de Sarrià de Ter i els marxants del mercat han acordat inaugurar una nova franja de mercat, els dimecres a la tarda. La intenció és que els productes del marxants puguin arribar al màxim de població sarrianenca, i així les persones que treballen durant els matins podran visitar el mercat a les tardes.

El nou mercat també estrena ubicació, no serà al carrer Major sinó a la plaça Salvador Genís i Bech, coneguda com a plaça de l’Iglú. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, creu que és una molt bona iniciativa i afegeix que el mercat de tardes estarà obert els dimecres de 4 a 6.

El mercat s’ampliarà no només als mesos d’hivern, sinó que l’estiu també comptarà amb les parades a les tardes. El tècnic de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Juanjo Cáliz, explica que els horaris es podran canviar durant l’estiu per aprofitar les millors condicions climàtiques.

Sarrià de Ter rep el mercat de marxants des de fa més de trenta anys, i ara s’ha decidit adequar a l’increment demogràfic del poble.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter