L'Alcalde de Sarrià de Ter es reuneix amb la directora dels Serveis Territorials de Treball a Girona i els representants dels treballadors d'Hinojosa

Segons l'alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, el departament de Treball a Girona el va trucar dimarts passat per demanar informació sobre les intencions que tenia l'ajuntament amb Hinojosa i ell els va convidar a fer una reunió amb els responsables del departament i els representants sindicals dels treballadors. En aquesta reunió segons explica l'alcalde s'han mostrat preocupats per les declaracions on es demanava la suspensió cautelar de l'empresa. Fajula ha destacat la necessitat d'implicar als treballadors en el procés de cerca de solucions definitives.

Segons Fajula s'ha acordat demanar urgentment a tots els departaments de la Generalitat competents com el de Medi Ambient, Indústria, Treball i Empresa que s'impliquin i que alhora treballin de forma transversal, conjunta i sobretot aproximant-se al territori, entenent que és aquest qui en pateix les conseqüències i la directora dels Serveis Territorials a Girona, Marta Casacuberta, s'ha compromès a gestionar aquesta petició.

En la reunió d'aquest dijous també s'ha acordat demanar als directius de l'empresa "Papelera de Sarriá", que facin públics i accessibles tant els estudis, com els plans d'actuació realitzats i previstos, una informació que ha estat tramesa a l'ajuntament puntualment, però que ni treballadors ni veïns i tenen accés segons l'ajuntament.