Clicks Girona entrega 300€ a la Fundació Els Joncs per la Fira del Playmobil

Clicks Girona, l’associació encarregada de la primera Fira del Playmobil celebrada a Sarrià de Ter, va fer ahir l’acte d’entrega de 300€ a la Fundació Els Joncs. Aquesta quantitat és el benefici obtingut a partir de les entrades de l’esdeveniment organitzat durant el cap de setmana de Festa Major.

La Fira del Playmobil va ser tot un èxit, amb més de 1.500 visitants que van passar pel pavelló municipal durant els dos dies d’obertura. David Ginesta, membre de Clicks Girona, explicava en el programa especial de Ràdio Sarrià per la Festa Major que acostumen a destinar els beneficis obtinguts a una entitat diferent a cada municipi on van.

L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, va acompanyar el president de Clicks Girona a la seva entrega a Els Joncs. David Ginesta afegeix que la decisió de fer donacions a altres entitats es va prendre per poder fer del Playmobil una via d’ajuda a banda dels diorames presents a les fires.

Clicks Girona agraeix a l’Ajuntament de Sarrià el suport rebut en la primera edició de la fira i també a la Fundació Els Joncs, per la feina realitzada a l’hora de buscar la plena integració social i laboral de gent amb discapacitat intel·lectual.

 

Imatge: Narcís Fajula