L’Oficina d’Atenció a la Gent Gran i Famílies de Sarrià inicia el nou curs amb una programació renovada

L’Oficina d’Atenció a la Gent Gran i Famílies de Sarrià de Ter, gestionada per Jubilus, van engegar el nou curs 2022/23 amb una àmplia programació pels pròxims mesos. L’entitat presenta una sèrie d’activitats, la majoria ja presents en els cursos passats, però també amb algunes novetats.

Els dilluns i dijous continua la gimnàstica de manteniment al Coro mentre els dimarts i divendres la gimnàstica de rehabilitació. A més, es mantenen els cursos d’alfabetització digital, el servei Respir i l’atenció psicològica amb cita prèvia. La dinamitzadora de Jubilus, Meri Raurich, explica la programació i afegeix que les activitats es divideixen entre rehabilitadores, preventives i ludicoformatives.

A banda, també s’ha iniciat una col·laboració amb la Biblioteca Emília Xargay, presentant l’activitat “Converses d’avui per recordar l’ahir” i una altra amb l’Institut de Sarrià de Ter. Són declaracions de Meri Raurich.

A més, aquest dimecres tornen les xerrades mensuals amb una ponència sobre l’insomni a la sala gran d’El Coro. Ho explica Meri Raurich, qui afegeix també que s’han inscrit una setantena de persones a les activitats d’aquest curs, onze d’elles noves d’enguany.

La xerrada de demà serà a les sis de la tarda i anirà a càrrec de la farmacèutica Anna Maria Blanco.

 

Imatge: Jubilus