S’amplia la freqüència de busos entre Girona i Sarrià per les Fires de Sant Narcís

L’Ajuntament de Sarrià de Ter programa un any més per Fires de Sant Narcís una sèrie de busos nit entre ambdós municipis. Es fa per prevenir possibles accidents de trànsit i evitar que els habitants de Sarrià agafin el cotxe per tornar a les seves respectives cases.

La freqüència dels busos serà de cada hora, des de les deu de la nit i fins les cinc de la matinada. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica que l’ampliació del servei de bus estarà disponible els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre i els dies 4 i 5 de novembre.

El recorregut dels busos serà circular, recuperant la ruta que feia la línia 6 abans de l’esclat de la pandèmia de Covid. Narcís Fajula afegeix a una entrevista a Ràdio Sarrià que l’any passat es va haver d’inventar una solució ràpida amb dues setmanes de marge, ja que no es sabia encara si es podien celebrar les fires.

D’aquesta manera, es pretén que la gent no agafi el cotxe durant les nits de barraques, amb els seus respectius concerts, i menys si s’ha consumit alcohol. Són declaracions de Narcís Fajula.

L’ampliació de la freqüència dels autobusos per les Fires compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i el Consell Comarcal del Gironès.